Бас қарын
Бұл ерекше қонақтарға арналған. Бас қарынды кәдімгі асылған еттің орнына да ұсынуға болады. Атауы да тамақтың құрамына байланысты қойылған. Еті мен қарны өз майына бірнеше сағат қайнатылып дайындалады. Оның ішінде пияз, болгар бұрышын, картоп қосуға болады.
Қой етінен дайындалатын асты, әсіресе ұлттық тағамдарымыз көптеп ұсынылатын Наурыз мейрамында әзірлесеңіз, дастарханыңызға ерекше шырай бере түсері сөзсіз.
Ұқсас жаңалықтар
Ақпарат
АЭС салсақ - электр энергиясын экспорттаймыз
- 22 қыркүйек, 2024
Қазір қолдағы телефонға да қуат керек заман - Қадырбеков
- 22 қыркүйек, 2024
Алматылық қос азаматтың жазасы жеңілдетілді
- 30 тамыз, 2024
Газетке жазылу
«Aulieata-Media» серіктестігі газетке онлайн жазылу тетігін алғаш «Halyk bank» қосымшасына енгізді