Тары шұжық
Майлы қой етінің жарты килограмдайын майдалап, оған 2-3 бас пиязды турап қосады. Аздап қана бұрыш, тұз себеді де, үстіне еттің жартысындай мөлшерде тары не оның жармасын араластырып, ішекке не бүйенге бостау қып тығып, оның екі ұшын байлап қояды. Бір-екі жерінен істікпен тесіп, 1 сағаттай пісіреді. Ыстық күйінде де, салқындатып қойып та жеуге болады.
Ұқсас жаңалықтар
Жамбылдық орманшы отқа оранған көліктен 4 адамды аман алып шықты
- 23 қыркүйек, 2024
Ақпарат
АЭС салсақ - электр энергиясын экспорттаймыз
- 22 қыркүйек, 2024
Қазір қолдағы телефонға да қуат керек заман - Қадырбеков
- 22 қыркүйек, 2024
Алматылық қос азаматтың жазасы жеңілдетілді
- 30 тамыз, 2024
Газетке жазылу
«Aulieata-Media» серіктестігі газетке онлайн жазылу тетігін алғаш «Halyk bank» қосымшасына енгізді